iPhone synchroniseren met laptop

iPhone synchroniseren met laptop

Iedereen die een iPhone heeft zou moeten weten hoe je deze smartphone het beste kunt synchroniseren met de laptop. Want het zou toch zonde zijn wanneer je niet gebruikt maakt van de mogelijkheden om bestanden, contacten en emails zowel op je iPhone als op je laptop te hebben. In dit artikel kan je lezen welke mogelijkheden er allemaal zijn en hoe je deze kunt gebruiken.

iCloud is de ideale oplossing

Wanneer je gebruik maakt van een Apple laptop dan is iCloud de aangewezen optie om jouw iPhone en de laptop met elkaar te synchroniseren. Deze oplossing werkt super gemakkelijk. Je maakt een iCloud account aan bij Apple en kiest de opties die jij met jouw iPhone gesynchroniseerd wilt hebben. Wil je alle foto’s die je maakt op je iPhone ook op je laptop hebben dan is het genoeg om deze optie aan te vinken in je voorkeuren van iCloud.

iPhone synchroniseren met laptop
Synchroniseer gemakkelijk je iPhone met je laptop om altijd je films en foto’s te kunnen delen.

Handmatig synchroniseren

Je kunt er ook voor kiezen om je iPhone handmatig te synchroniseren met je laptop. Dit wordt vooral veel gedaan met iTunes en foto’s. Het werkt vrij simpel. Je sluit je iPhone aan op je laptop en opent iTunes en Foto’s. Vervolgens kan je kiezen welke onderdelen je wilt overzetten op je laptop en welke niet.

Google Drive synchronisatie

Ook met Google Drive kan je je iPhone synchroniseren. Google biedt veel opties aan zoals het bewaren van bestanden in mappen en je muziek en foto’s. In principe werkt het hetzelfde als iCloud et kleine verschillen. Ook bij Google moet je een account aanmaken en vervolgens zowel op je laptop als op je iPhone inloggen om de opties beschikbaar te maken.

Zeker een aanrader om te synchroniseren

Het is zeker een aanrader om je iPhone met een laptop te synchroniseren. Je raakt hierdoor minder snel bestanden kwijt en je kunt op beide devices je bestanden bekijken. Altijd doen dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *