Nieuwste Samsung laptop

Nieuwste Samsung laptop

De Samsung Notebook 9.

De Samsung Notebook 9 is de allernieuwste laptop van Samsung. Hij is pas te koop sinds eind Februari 2017. De Samsung Notebook 9 is alleen te bestellen via Amazon in Amerika of de website van Samsung zelf, dit omdat Samsung officieel geen laptops meer verkoopt in Nederland. Hij kost ongeveer €1150. Deze nieuwe Samsung laptop is erg innovatief en de precieze specificaties volgen later in dit artikel. Wij hopen je goed te informeren over deze laptop.

De specificaties.

De Samsung Notebook 9 heeft veel interessants, te beginnen met het scherm. De Notebook 9 heeft een 15 inch Full-HD LED display, dit zorgt voor ontzettend mooie beelden tijdens films of games. Deze nieuwste Samsung laptop heeft ook geen last van lag door zijn Intel Core I7 processor. Om je fijn te begeleiden naar je browser of games is de Notebook 9 voorzien van het nieuwste besturingssysteem van Windows, namelijk Windows 10. Je hoeft bij het Netflix kijken ook niet constant bij een stopcontact te zitten, de laptop kan 12 uur lang werkend blijven zonder op te laden. In de software regio van de Samsung Notebook 9 zit een nieuw systeem genaamd SideSync. Met dit systeem wordt het mogelijk om meerdere programma’s naast elkaar te gebruiken op hetzelfde scherm. Ook kan je ervoor zorgen dat je de notificaties van je mobiele telefoon op je laptopscherm te zien krijgt. Ten slotte heeft de Notebook 9 een ergonomisch keyboard waardoor je langdurig kunt typen zonder dat je last krijgt van je gewrichten. Kortom, dit nieuwe vlaggenschip van Samsung heeft een scala van nieuwe functies om blij van te worden.

Nieuwste Samsung laptop
De nieuwste samsung laptop heeft vele voordelen.

Conclusie

De nieuwste laptop van Samsung is echt iets om voor te sparen. Hij is fijn in gebruik en heeft genoeg functies om nog een lange tijd beschermd te zijn van veroudering. Deze laptop is goed te gebruiken voor iedereen die een professioneel en betrouwbaar apparaat wil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *