Populairste apps

Populairste apps

Tegenwoordig kan je op je smartphone of tablet heel veel apps downloaden. Van hele nuttige, tot de meest zinloze, je kunt het niet zo gek bedenken of er is een app van. Maar wat zijn nu eigenlijk de populairste apps onder gebruikers.

Whatsapp

Een van de populairste apps is natuurlijk whatsapp. Wie gebruikt deze app nou niet dagelijks. Het was en is de perfecte vervanger van de sms, wat bijna niemand meer doet tegenwoordig. Met een simpel berichtje kan je al iemand op de hoogte stellen van het laatste nieuws of waar je zit. Ook kan je complete groepen aanmaken, wat bijvoorbeeld handig kan zijn voor een sportteam. Whatsapp is ongetwijfeld een van de populairste apps.

Gebruiken maken van social media apps

In deze tijd maakt ook iedereen gebruik van social media en daardoor behoren Twitter en Facebook ook tot de populairste apps. Miljoenen mensen over de hele wereld zitten op social media, wat ook geldt voor allerlei bedrijven en instellingen. Een geweldig platform waarbij je bijna alles van iedereen te weten kan komen of waar hij of zij mee bezig is. Ook blijf je via social media continue op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de wereld.

Populairste apps
Pokemon Go is een van de populairste apps van het afgelopen jaar.

Pokemon Go

Een van de populairste apps van het laatste jaar was natuurlijk Pokemon Go. Deze razend populaire app werd massaal gedownload en overal op straat zag je pokemonjagers. Het doel van deze app was verspreid over het land Pokemon vangen, die op veel plekken te vinden waren. Sommige plaatsen werden massaal overspoeld door Pokemonjagers, die van heinde en ver kwamen om die ene speciale Pokemon te vangen.

Zo zijn er tal van populaire apps en komen er dagelijks steeds weer nieuwe apps bij. Ongetwijfeld zal komend jaar weer een nieuwe rage ontstaan met de ontwikkeling van een nieuw bepaald soort app. De apps zijn dan ook niet meer weg te denken uit deze tijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *