Vind mijn iPhone

Vind mijn iPhone

De grootste nachtmerrie voor iedere telefoongebruiker. Je verliest je smartphone of deze wordt op brute wijze gestolen. Alle informatie die in je toestel staat dreigt in handen te vallen van iemand anders. Gelukkig heeft Apple hier een fantastische oplossing voor gevonden. Iedere Apple gebruiker kan namelijk gebruik maken van een zogenaamde “zoek mijn” functie. Waarbij je in principe ieder Apple=apparaat kunt toevoegen. Dankzij de cloud-functies van Apple is het nu ontzettend makkelijk om je toestel te koppelen aan je Apple ID account. Wanneer deze gestolen wordt is het een kwestie van het toestel in de verloren modus zetten of zelfs op afstand volledig te wissen.

Vind mijn iPhone
Je neemt je iPhone overal mee naar toe, dan kun je hem wel eens kwijtraken. Met vind mijn iPhone vind je hem zo weer terug.

Hoe werkt het precies?

De functie van vind mijn iPhone is in eerste instantie dat je je toestel kunt volgen, waar dan ook ter wereld. Verder wordt het toestel, door deze functie, automatisch gekoppeld en vergrendeld met jouw Apple ID account. Zo kan niemand het toestel gebruiken behalve de accounthouder van het apparaat. Wanneer het toestel namelijk teruggezet wordt naar de fabrieksinstellingen zal automatisch een scherm naar voren komen dat het toestel is vergrendeld met een Apple ID. En laat jij nou net de enige zijn die dit kan ontgrendelen met je wachtwoord.

Functies van vind mijn iPhone

Naast het feit dat het toestel automatisch wordt geblokkeerd met jouw Apple ID zijn er nog meer functies voor vind mijn iPhone. Zo is het dus mogelijk om het apparaat in de verloren modus te zetten, waarbij een melding op het scherm komt te staan dat het toestel kwijt is. Tevens kun je hier je eigen bericht aan toevoegen, zodat de vinder van het apparaat contact met je kan opnemen. Verder kun je het toestel op afstand wissen en wanneer je je toestel zo snel even niet kunt vinden is er de mogelijkheid om een geluid af te spelen op het apparaat! Wat een fantastische uitvinding!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *